Layered Salmon and Avocado Terrine
TM5 TM6

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 (36 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g smoked salmon, sliced
  • 120 g boiling water
  • 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
  • 500 g cream cheese
  • 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
  • 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
  • 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 5 pinches ground black pepper
  • 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
  • 1 pinch garlic powder
  • 100 g hot smoked salmon, flaked

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1409 kJ / 340 kcal
Protides
20 g
Glucides
3 g
Lipides
27 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
937 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r497499