Butternut Squash Masala Dosa
TM6 TM5

Butternut Squash Masala Dosa

3.5 (8 évaluations )

Ingrédients

Dosa Batter

  • 400 g white rice
  • 140 g chana dal (yellow dried split peas)
  • water, for soaking
  • 1 tsp fine sea salt

Butternut Squash Masala and Dosas

  • 2 garlic cloves
  • 60 g shallots, halved
  • 15 g sunflower oil, plus 8 tsp for dosas
  • 1 Tbsp garam masala
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp ground turmeric
  • 600 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 150 g water, plus 8 tsp for dosas
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 150 g fine green beans, trimmed, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g coconut yoghurt, vegan (see tip) (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1283 kJ / 309 kcal
Protides
6 g
Glucides
21 g
Lipides
21 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
433 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r493773