Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
TM5 TM6

Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam

4.5 (34 évaluations )

Ingrédients

Roasted Garlic

  • 8 garlic bulbs
  • olive oil, for drizzling
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Stilton and Walnut Biscuits

  • 80 g walnuts
  • 120 g unsalted butter, diced
  • 340 g Stilton, crumbled
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 medium egg, beaten

Roasted Garlic Jam and Baking

  • 200 g onions, quartered
  • 350 g caster sugar
  • 80 g white wine vinegar
  • 80 g water
  • 2 pinches fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2847.6 kJ / 680.6 kcal
Protides
17.7 g
Glucides
84.3 g
Lipides
32.1 g
Graisses saturées
16.6 g
Fibre
2.9 g
Sodium
715.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r491294