Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
TM6 TM5

Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak

4.7 (34 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz walnuts, plus extra, chopped, to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered or 8 oz baby portobello mushrooms, quartered
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp rubbed sage
  • ½ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 flank steak (approx. 2 lb)
  • 4 oz blue cheese, crumbled, plus extra to garnish
  • 1 oz baby spinach, plus extra to serve
  • ½ oz unsalted butter, to fry

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1946 kJ / 465 kcal
Protides
39 g
Glucides
6 g
Lipides
32 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2 g
Sodium
483 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r475848