Spinach and Olive Focaccia
TM6 TM5

Spinach and Olive Focaccia

4.5 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
  • 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
  • 13 ½ oz water
  • 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
  • 22 oz bread flour
  • 5 tsp active dry yeast
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch sugar
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 heaping tsp sea salt flakes

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2438.6 kJ / 582.9 kcal
Protides
14.5 g
Glucides
78.9 g
Lipides
23.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
4.6 g
Sodium
1101.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r450682