Lentil, Mushroom and Nut Patties
TM5

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.7 (19 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 50 g walnut halves
  • 30 g cashew nuts
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 100 g red lentils, rinsed
  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g chestnut mushrooms, halved
  • 50 g sunflower seeds
  • ½ tsp dried parsley
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 15 g Worcestershire sauce
  • mixed salad leaves, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1477 kJ / 354 kcal
Protides
16 g
Glucides
25 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r423886