Steamed fish with green mash
TM5 TM6

Steamed fish with green mash

4.4 (49 évaluations )

Ingrédients

  • 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
  • 100 g leek, trimmed and cut into pieces
  • 300 g broccoli, cut into florets
  • 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
  • 40 g butter
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste (optional)
  • extra virgin olive oil, to serve
  • micro herbs, to serve
  • lemon, cut into cheeks, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1673 kJ / 398.3 kcal
Protides
41.6 g
Glucides
25.4 g
Lipides
13 g
Fibre
6.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r409267