Grilled potato salad with pangrattato
TM6 TM5 TM31

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 (53 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • olive oil, for drizzling
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
  • 200 g crème fraîche
  • 2 - 3 tsp wholegrain mustard

Pangrattato

  • 20 g olive oil
  • 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
  • 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
  • 60 g rocket

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1356.6 kJ / 323 kcal
Protides
10.9 g
Glucides
22.2 g
Lipides
20.5 g
Graisses saturées
9.7 g
Fibre
3.8 g
Sodium
452.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r408938