Smoked Indian-spiced quail
TM6 TM5 TM31

Smoked Indian-spiced quail

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

Spiced quail

  • 1 cinnamon quill
  • 2 tsp coriander seeds
  • 2 tsp cumin seeds
  • 2 tsp fennel seeds
  • 4 cardamom pods
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 8 quails, legs trussed (see Tips)
  • 40 g ghee, softened

Onion and cashew topping

  • 30 g ghee
  • ½ red onion, cut into thin slices
  • 50 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 g raw cashews
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3709.6 kJ / 883.3 kcal
Protides
70.2 g
Glucides
6.6 g
Lipides
64.3 g
Graisses saturées
24.5 g
Fibre
3.4 g
Sodium
401.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r403551