White zucchini and cannellini bean soup
TM6 TM5

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
  • 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
  • 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
  • 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
  • toast, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2023.1 kJ / 481.7 kcal
Protides
29.2 g
Glucides
43.6 g
Lipides
16.6 g
Fibre
16.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r386623