Leftover Roast Patties with Egg
TM6 TM5

Leftover Roast Patties with Egg

4.8 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 200 g leftover roast beef, cut in pieces
  • 200 g leftover roast potatoes
  • 200 g leftover roast vegetables
  • 1 Tbsp creamed horseradish
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil, for frying
  • 4 eggs, medium or large
  • salad, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1517 kJ / 364 kcal
Protides
23 g
Glucides
15 g
Lipides
23 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r376583