Macadamia Halibut with Mango Sauce
TM6 TM5

Macadamia Halibut with Mango Sauce

4.3 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
  • 1 oz shredded coconut, toasted

Mango Sauce

  • 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
  • 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
  • 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp honey
  • 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
  • 8 oz water
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Halibut

  • 32 oz halibut fillets
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • freshly squeezed lime juice, to taste
  • fresh cilantro, chopped, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1870 kJ / 447 kcal
Protides
37 g
Glucides
26 g
Lipides
37 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r373977