Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
TM5 TM6

Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

4.2 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 40 oz water
  • 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
  • 6 oz broccoli florets
  • 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
  • 6 oz plain Greek yogurt
    ou 6 oz sour cream
  • 4 oz unsalted butter, softened, cubed
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp salt, to taste (optionnel)
  • ½ tsp ground black pepper, to taste (optionnel)
  • ½ tsp paprika
  • salt, to season, and sprinkle potato skins (optionnel)
  • ground black pepper, to season (optionnel)
  • 1 tbsp olive oil
  • fresh chives, for garnish, minced

Infos nut.
par 1 piece
Calories
2895 kJ / 692 kcal
Protides
19 g
Glucides
39 g
Lipides
52 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r359672