Potato and green pea curry
TM5

Potato and green pea curry

3.9 (177 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g filtered water
  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 4 garlic cloves
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp tomato paste
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp chilli powder
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 500 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 1-2 cm)
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 600 g frozen peas
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2141.2 kJ / 509.8 kcal
Protides
14.9 g
Glucides
34.8 g
Lipides
32 g
Fibre
13.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r341365