Lamb with Artichoke and Spinach Purée
TM6 TM5

Lamb with Artichoke and Spinach Purée

4.6 (17 évaluations )

Ingrédients

Lamb

  • 1 tsp olive oil
  • 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
  • 2 tbsp Dijon mustard

Artichoke and Spinach Purée

  • ½ oz Parmesan cheese
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
  • ½ oz water
  • 1 tsp lemon juice, to taste
  • 1 tsp olive oil
  • 3 oz fresh baby spinach

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2572.1 kJ / 614.8 kcal
Protides
26.8 g
Glucides
25.7 g
Lipides
47.4 g
Graisses saturées
20.1 g
Fibre
13.1 g
Sodium
531.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r322524