Almond Easter Sheep
TM5 TM31

Almond Easter Sheep

4.4 (25 évaluations )

Ingrédients

  • 220 g whole milk
  • 120 g caster sugar
  • 2 ¼ tsp dried instant yeast
  • 80 g unsalted butter, diced (1 cm)
  • 500 g strong white bread flour
  • 1 medium egg
  • ½ tsp fine sea salt
  • vegetable oil, for greasing
  • 2 raisins, for eyes
  • 50 g unsalted butter, melted
  • 2 Tbsp flaked almonds, for sprinkling
  • strawberry jam, for serving
  • unsalted butter, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1495 kJ / 357 kcal
Protides
11 g
Glucides
59 g
Lipides
8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310490