Little lemon cheesecakes
TM5 TM6

Little lemon cheesecakes

2.8 (13 évaluations )

Ingrédients

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 100 g pitted Medjool dates (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Base

  • 100 g tigernuts, skinned (see Tips)
  • 1 pitted Medjool date
  • 2 tsp pure maple syrup
  • 2 tsp coconut oil
  • 2 tsp raw cacao powder
  • 1 tbsp filtered water

Lemon filling

  • 150 g raw cacao butter
  • 150 g lemon juice
  • 150 g plant-based milk of choice
  • 1 tbsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 1 pinch ground turmeric
  • fresh raspberries, for decorating
  • fresh blueberries, for decorating
  • lemon slices, for decorating

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1280 kJ / 304.7 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
18.2 g
Lipides
23.9 g
Fibre
5.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310137