BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
TM6 TM5

BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw

4.2 (21 évaluations )

Ingrédients

Coleslaw

  • 3 oz radishes, stems removed, in pieces (½ in.)
  • 3 oz carrots, in pieces (½ in.)
  • 3 oz lacinato kale, ribs removed, in pieces (½ in.)
  • 1 oz red onion
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz unsweetened almond milk, plain
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp honey
  • ¼ tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

BBQ Pulled Jackfruit

  • 3 oz red onion, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 3 oz bbq sauce
  • 1 oz water
  • 2 tbsp brown sugar
  • 1 tsp paprika
  • ½ tsp chili powder, to taste
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 14 oz jackfruit, canned in brine, rinsed, drained
  • 6 hamburger buns
  • 3 oz red onions, thinly sliced, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1308.5 kJ / 312.7 kcal
Protides
5.9 g
Glucides
53.6 g
Lipides
9.1 g
Graisses saturées
1.4 g
Fibre
3.6 g
Sodium
786.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r307849