Baked Spinach and Feta Mushrooms
TM5

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.9 (35 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) (optionnel)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
  • 120 g onions, quartered
  • 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (optionnel)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp pine nuts, toasted
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed

Infos nut.
par 1 portion
Calories
953 kJ / 227 kcal
Protides
12 g
Glucides
5 g
Lipides
17 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r295190