Country-style chicken liver fritters
TM6 TM5

Country-style chicken liver fritters

4.6 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 500 g chicken livers, trimmed
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil (approx. 2 tablespoons), for frying

Infos nut.
par 1 portion
Calories
511.8 kJ / 121.9 kcal
Protides
9.5 g
Glucides
6.7 g
Lipides
6.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
1.2 g
Sodium
189.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r293370