Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
TM6 TM5

Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)

2.5 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 1060 g water
  • 20 g lime juice
  • 500 g white fish fillets, cut in pieces (3-4 cm)
  • 1 tsp black peppercorns
  • 2 tsp chilli powder
  • 1 cinnamon stick, broken in pieces
  • 4 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 3 garlic cloves
  • 2 - 4 fresh green chillies, deseeded if preferred
  • 10 - 12 fresh curry leaves
  • 1 Tbsp tamarind paste
  • 100 g coconut cream
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 - 3 pandan leaves (see tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
896 kJ / 213 kcal
Protides
27 g
Glucides
6 g
Lipides
8 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r268797