Traditional gravy
TM6 TM5 TM31

Traditional gravy

3.2 (101 évaluations )

Ingrédients

  • 20 - 30 g red wine, to taste
  • 30 g salted butter
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 30 g plain flour
  • 500 g water
  • 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tsp tamari
  • 1 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 tsp umami paste (optional - see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
167.8 kJ / 40 kcal
Protides
0.7 g
Glucides
2.9 g
Lipides
2.6 g
Graisses saturées
1.5 g
Fibre
0.5 g
Sodium
88 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r264979