Sweet tamarind fish with mixed vegetables
TM6 TM5

Sweet tamarind fish with mixed vegetables

3.8 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g basmati rice
  • 1150 g water
  • 1 tsp salt
  • 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
  • ½ red capsicum, cut into strips
  • 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
  • 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • 4 garlic cloves
  • 3 eschalots
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
  • fresh coriander, leaves only, for garnishing
  • 40 g tamarind paste
  • 30 g fish sauce
  • 45 g palm sugar
  • 2 tsp cornflour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1696.8 kJ / 404 kcal
Protides
40.9 g
Glucides
56.8 g
Lipides
3.3 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
6.7 g
Sodium
1070.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256227