Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
TM6 TM5

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g Brussels sprouts (see Tips)
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g toasted hazelnuts, skinned
  • 20 g sherry vinegar
  • 2 garlic cloves
  • 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 100 g olive oil, plus extra for frying
  • 1000 g boiling water
  • 350 g short dried pasta of choice
  • 1 tbsp lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3476.4 kJ / 827.7 kcal
Protides
24.1 g
Glucides
64.2 g
Lipides
50.6 g
Graisses saturées
8.1 g
Fibre
11.5 g
Sodium
1340.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256207