Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
TM6 TM5 TM31

Prawns in chilli butter with risoni and herb salad

4.5 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
  • 40 g olive oil
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
  • 60 g lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp salt
  • 500 g peeled raw prawns, deveined
  • 60 g unsalted butter
  • 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 pinches smoked paprika
  • 1200 g water
  • 300 g dried risoni pasta

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2700.4 kJ / 643 kcal
Protides
38.5 g
Glucides
60 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
10.6 g
Fibre
12.3 g
Sodium
1040 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256152