Beef and potato massaman curry
TM6 TM5 TM31

Beef and potato massaman curry

4.2 (158 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g frozen green beans, cut into bite-size pieces (see Tips)
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 g peanut oil
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 200 g Massaman curry paste
  • 700 g gravy beef, cut into cubes (4 cm)
  • 270 g coconut cream
  • 4 cardamom pods, bruised
  • 400 g potatoes, cut into cubes (4-5 cm)
  • 70 g roasted unsalted peanuts
  • 2 tbsp fish sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3732.8 kJ / 888.8 kcal
Protides
57 g
Glucides
37.7 g
Lipides
53.3 g
Graisses saturées
20.5 g
Fibre
17.6 g
Sodium
3232.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r252400