Smoked trout pasta with lemon and capers
TM6 TM5 TM31

Smoked trout pasta with lemon and capers

4.6 (51 évaluations )

Ingrédients

  • 1200 g water
  • 120 g olive oil
  • 350 g spaghetti
  • 4 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
  • 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
  • 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
  • 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
  • 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
  • 40 - 60 g lemon juice, to taste
  • 3 tbsp pickled capers, drained
  • 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2837 kJ / 675.5 kcal
Protides
21.2 g
Glucides
65.1 g
Lipides
35.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Fibre
6 g
Sodium
372.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r250203