Mexican Quinoa Salad
TM5 TM6

Mexican Quinoa Salad

4.8 (470 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g quinoa
  • 45 g olive oil
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 700 g water
  • 1 red pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 1 orange pepper, diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 420 g tinned black beans (drained weight)
  • 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
  • 4 spring onions, sliced (2 mm)
  • ½ avocado, diced (1 cm)
  • 30 g cider vinegar
  • 20 g honey
  • 30 g lime juice
  • 10 g fresh coriander, leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp English mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1571 kJ / 374 kcal
Protides
13.8 g
Glucides
43.2 g
Lipides
12.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r233916