Tuna Noodle Bake
TM6 TM5

Tuna Noodle Bake

4.3 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 1235 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
  • 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 70 g bread, torn in pieces
  • 1 garlic clove
  • 15 g fresh parsley, leaves only
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
  • 30 g olive oil
  • 485 g milk
  • 30 g plain flour
  • 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
  • 1 Tbsp chicken stock paste
  • 225 g button mushrooms, halved
  • 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2251 kJ / 538 kcal
Protides
35 g
Glucides
49 g
Lipides
22 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r224049