Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
TM6 TM5

Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam

4.6 (19 évaluations )

Ingrédients

Onion Jam

  • 16 oz red onions, cut into half moons (¼ in.)
  • 12 oz sugar
  • 3 ½ oz red wine vinegar
  • 1 oz white wine
  • 1 oz raisins
  • ⅛ tsp ground bay leaves
  • ½ tsp ground cinnamon
  • 3 whole cloves
  • ¼ tsp salt, to taste

Cheddar and Walnut Scones

  • 3 oz cheddar cheese, cut into pieces
  • 2 oz walnut pieces
  • 1 tsp dried rosemary
  • 8 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp mustard powder
  • 1 large egg
  • 3 oz whole milk, plus extra to brush
  • 1 oz extra virgin olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2489 kJ / 595 kcal
Protides
12 g
Glucides
100 g
Lipides
18 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r219903