San bei ji (three cup chicken)
TM6 TM5 TM31

San bei ji (three cup chicken)

4.4 (117 évaluations )

Ingrédients

  • 4 garlic cloves
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
  • 10 g sesame oil
  • 1000 g chicken winglets (see Tips)
  • 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 30 g dark soy sauce (see Tips)
  • 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 60 g light soy sauce
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2577.8 kJ / 613.8 kcal
Protides
41.9 g
Glucides
8.2 g
Lipides
46.2 g
Graisses saturées
13.7 g
Fibre
2.5 g
Sodium
1640 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r179804