Taiwanese sticky rice
TM6 TM5 TM31

Taiwanese sticky rice

3.8 (49 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g glutinous rice
  • 500 gram water, plus extra for soaking
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 40 g oil
  • 10 g sesame oil
  • 20 g dried shrimp (see Tip)
  • 200 g boneless skinless pork belly, cut into thin strips (5 mm)
  • 60 g soy sauce
  • ½ tsp icing sugar
  • ½ tsp salt (optional)
  • 1 sprig fresh coriander leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2519 kJ / 599 kcal
Protides
20.1 g
Glucides
80 g
Lipides
21.6 g
Fibre
2.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r179474