Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Vegetable Stock Paste

4.9 (129 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g celery stalks, cut in pieces
  • 250 g carrots, cut in pieces
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g tomatoes, cut in pieces
  • 150 g courgettes, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf
  • 6 sprigs fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 120 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g dry white wine
  • 1 Tbsp olive oil

Infos nut.
par 500 g
Calories
2226 kJ / 533 kcal
Protides
28 g
Glucides
34 g
Lipides
29 g
Fibre
18.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178870