Chocolate Beet Cake
TM6 TM5

Chocolate Beet Cake

4.4 (11 évaluations )

Ingrédients

Cake

  • coconut oil, to grease
  • 12 oz red beets, peeled, cut into cubes (1 in.) (approx. 3 beets)
  • 24 oz water
  • 4 oz coconut oil, melted
  • 1 oz brewed coffee
  • 2 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 9 ½ oz all-purpose flour
  • 10 oz sugar
  • 1 oz unsweetened cocoa powder
  • 1 ½ tsp baking soda
  • 1 pinch salt

Chocolate Avocado Frosting

  • 10 oz ripe avocado, flesh only, (approx. 2 avocados)
  • 3 ½ oz maple syrup (optionnel)
  • 1 oz unsweetened cocoa powder
  • ½ tsp vanilla extract
  • 1 pinch salt

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1393.6 kJ / 333.1 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
48.4 g
Lipides
14.9 g
Graisses saturées
9.5 g
Fibre
4.7 g
Sodium
225.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r168921