Middle Eastern eggs
TM5 TM6

Middle Eastern eggs

4.2 (5 évaluations )

Ingrédients

Spinach filling

  • 50 g onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 10 g olive oil
  • 350 g fresh baby spinach leaves
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 1 tsp sumac
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Eggs

  • butter, for greasing
  • 6 eggs
  • ½ tsp salt
  • freshly ground black pepper, to taste
  • 500 g water
  • 10 g toasted pine nuts, to garnish
  • sumac, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
544 kJ / 130 kcal
Protides
10 g
Glucides
2.3 g
Lipides
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167903