Fish Tacos
TM6 TM5

Fish Tacos

4.4 (116 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz lime peel, thin peel only, no pith (approx. 2 limes)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt, divided
  • 1 ¼ tsp ground black pepper, divided
  • ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz olive oil
  • 2 oz lime juice
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp smoked paprika
  • 24 oz firm white fish fillets (e.g. tilapia, halibut, cod)
  • 6 oz red cabbage, in pieces
  • 1 oz carrot, halved
  • 1 jalapeño pepper, large (stem and seeds removed)
  • 2 oz mayonnaise
  • 2 oz plain Greek yogurt
  • 1 tbsp honey
  • 1 oz apple cider vinegar
  • 18 oz water
  • 12 corn tortillas

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1460 kJ / 349 kcal
Protides
27 g
Glucides
28 g
Lipides
15 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r157492