Roasted Red Pepper and Cashew Dip
TM6 TM5

Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.8 (162 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into cubes (approx. ¾ in.)
  • ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
  • 12 oz roasted red peppers, preserved (see Tip)
  • ½ oz olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 5 ½ oz raw cashews

Infos nut.
par 1 oz
Calories
308 kJ / 73.6 kcal
Protides
2.9 g
Glucides
4 g
Lipides
5.5 g
Graisses saturées
1.3 g
Fibre
0.7 g
Sodium
110.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156919