Mediterranean seafood rice with chorizo
TM5 TM6

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.2 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
  • 160 g onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 200 g fresh squid rings
  • 200 g mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)
  • 50 g spicy chorizo, cut into thin slices
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 200 g water
  • ½ tsp Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)
  • 350 g short-grain white rice, cooked (see Tips)
  • 50 g peeled raw prawns
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1593 kJ / 377 kcal
Protides
17 g
Glucides
51 g
Lipides
11 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156323