Spelt and chicken salad
TM5 TM6

Spelt and chicken salad

4.4 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 150 g spelt grains
  • 200 g red capsicums, cut into piecs (approx. 5 mm)
  • 300 g skinless chicken breast fillets, cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
  • 40 g raw almonds
  • 40 g eschalots
  • 4 - 5 sprigs mixed fresh herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only
  • 20 g white wine vinegar
    ou 20 g balsamic vinegar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (optionnel)
  • ground pepper, plus extra to taste
  • 60 g rocket leaves
  • 20 g pine nuts

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1224 kJ / 292 kcal
Protides
19 g
Glucides
19 g
Lipides
15 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156157