Tex-Mex Jacket Potatoes
TM6 TM5

Tex-Mex Jacket Potatoes

4.5 (41 évaluations )

Ingrédients

Potatoes

  • 2 baking potatoes, large

Cashew Cream

  • 200 g cashew nuts, soaked overnight, then drained
  • 125 g water
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper

Guacamole

  • 5 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 100 g onions, quartered
  • 2 fresh jalapeño chillies, halved, deseeded
  • 2 ripe avocados, quartered (approx. 250 g)
  • 15 g freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt

Bean Chilli

  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil, plus extra for drizzling
  • 150 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g tomato purée
  • 240 g tinned black beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 2 tsp smoked paprika
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2965 kJ / 712 kcal
Protides
20 g
Glucides
49 g
Lipides
45 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r154858