Lentil and mint salad
TM6 TM5 TM31

Lentil and mint salad

4.3 (13 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 1 pinch ground white pepper
  • 3 pinches salt, plus an extra ½ tsp
  • 1200 g water
  • 200 g split black lentils
  • 200 g cherry tomatoes, cut into quarters
  • 80 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)
  • 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1345.8 kJ / 320.3 kcal
Protides
12.8 g
Glucides
26.6 g
Lipides
16.1 g
Graisses saturées
2.5 g
Fibre
8 g
Sodium
297.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r154136