Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5 TM31

Asian-style Rice with Eggs and Vegetables

4.4 (214 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g light sesame oil
    ou groundnut oil
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
  • 150 g bacon cubes
  • 30 g soy sauce
  • 2 tsp sugar
  • 1 heaped tsp stock paste, homemade
    ou 1 stock cube (for 0.5 l)
  • 350 g short grain rice (18-20 minute cooking time)
    ou long grain rice (18-20 minute cooking time)
  • 1200 g water
  • 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
  • 4 medium eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1748 kJ / 418 kcal
Protides
16 g
Glucides
54 g
Lipides
15 g
Fibre
4.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151948