Mango Chutney
TM6 TM5 TM31

Mango Chutney

4.9 (27 évaluations )

Ingrédients

  • 1 Tbsp Sichuan peppercorns
    ou 2 tsp black peppercorns plus 1 tsp finely grated lemon zest
  • 2 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g water
  • 250 g raw cane sugar
  • 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
  • 100 g raisins
  • 120 g vinegar
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground turmeric

Infos nut.
par 20 g
Calories
146.6 kJ / 35 kcal
Protides
0.2 g
Glucides
8.9 g
Lipides
0.1 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
0.4 g
Sodium
48.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151927