Quick Thai Chicken Curry
TM6 TM5 TM31

Quick Thai Chicken Curry

4.2 (153 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic clove
  • 50 - 100 g onions, to taste
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 30 g oil
  • 50 - 100 g Thai red curry paste, to taste
  • 200 g coconut milk
  • 200 g water
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royals), peeled, cut in bite-sized pieces
  • 100 g carrots, cut in bite-sized pieces
  • 15 g fish sauce
  • 2 tsp sugar
  • 2 - 3 makrut lime leaves
    ou fresh makrut lime leaves
  • 600 g chicken breasts, skinless, diced (3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1914 kJ / 459 kcal
Protides
42 g
Glucides
27 g
Lipides
20 g
Fibre
6.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151900