Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
TM6 TM5 TM31

Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts

4.8 (693 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g broccoli florets
  • 1 red pepper (approx. 200 g), cut in pieces
  • 1 apple (approx. 130 g), peeled, cored and quartered
  • 30 g pine nuts
    ou sunflower seeds
  • 25 g olive oil
  • 15 g cider vinegar
    ou white balsamic vinegar
  • 1 tsp honey
  • 1 ½ tsp mustard
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
468.1 kJ / 111.9 kcal
Protides
2.6 g
Glucides
9.9 g
Lipides
7.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
1.5 g
Sodium
416.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151883