Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
TM5

Chicken and Pepper Souvlaki with Rice

4.3 (51 évaluations )

Ingrédients

Marinade

  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g soy sauce
  • 50 g honey
  • 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
  • 25 g hoisin sauce
    ou 25 g barbecue sauce
  • 1 pinch ground black pepper

Chicken and Rice

  • 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
  • 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ½ tsp salt
  • 300 g white long grain rice
  • 1000 g water
  • 2 Tbsp cornflour

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1708 kJ / 408 kcal
Protides
38 g
Glucides
55 g
Lipides
3 g
Fibre
3.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150901