Prosciutto and sun-dried tomato muffins
TM6 TM5 TM31

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.2 (50 évaluations )

Ingrédients

  • olive oil spray, for greasing
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 60 g buckwheat groats
  • 200 g raw almonds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 80 g sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 300 g cottage cheese
  • 1 ½ tsp gluten free baking powder
  • 100 g water
  • 5 eggs
  • 1 tsp salt
  • 12 slices prosciutto (approx. 200 g)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1216.8 kJ / 289.7 kcal
Protides
19.4 g
Glucides
7.6 g
Lipides
19.8 g
Graisses saturées
4.6 g
Fibre
2.6 g
Sodium
707.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150504