Avo and egg spread
TM6 TM5 TM31

Avo and egg spread

4.3 (76 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g water (room temperature)
  • 4 whole eggs
  • cold water
  • 2 pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds
  • 1 avocado, flesh only
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lime, juiced (approx. 3 tsp juice)
  • Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
766.3 kJ / 182.3 kcal
Protides
8.4 g
Glucides
6.1 g
Lipides
13.6 g
Graisses saturées
2.1 g
Fibre
1.9 g
Sodium
1352.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148607