Sambhar
TM6 TM5 TM31

Sambhar

3.2 (11 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g brown onion, cut into quarters
  • 80 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
  • 80 g fresh green beans, cut into halves
  • 80 g carrot, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tsp canola oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp fenugreek seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
  • ¼ tsp asafoetida (see Tips)
  • 10 fresh curry leaves
  • 50 g fresh tomatoes
  • 25 g ground coriander
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • ½ tsp ground turmeric
  • 250 g toor dal (see Tips)
  • 1000 g water
  • 40 g tamarind paste (see Tips)
  • 1 tsp sea salt, to taste

Infos nut.
par 1 portions
Calories
910 kJ / 216.7 kcal
Protides
12.4 g
Glucides
33.8 g
Lipides
2.8 g
Graisses saturées
0.2 g
Fibre
16.7 g
Sodium
409.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r137064