Baingan ka bharta
TM6 TM5 TM31

Baingan ka bharta

4.5 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 2 eggplants (approx. 350 g each)
  • 4 garlic cloves
  • 14 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, plus extra leaves for garnishing
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 fresh long green chilli, trimmed and cut into halves
  • 40 g ghee (see Tips)
  • 1 tsp cumin seeds
  • 3 tomatoes, cut into pieces (1 cm)
  • 1 tbsp ground coriander
  • 1 tsp ground turmeric
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 portions
Calories
691 kJ / 164.5 kcal
Protides
5 g
Glucides
11.5 g
Lipides
9.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Fibre
8.7 g
Sodium
301 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives

/search/fr-CA?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r136204